Асеновградско шосе 1 (бивше ЗЗУ)
Пловдив,
България
24.7775266
42.1152335
UserLikes
Име:

РАДИНА М

Адрес: Пловдив, Асеновградско шосе 1 (бивше ЗЗУ)
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.radina-m.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Машинни и резервни части
Дейност:

Проектиране и изработка на всички видове зъбнопрофилни детайли

Ключови думи: зъбнопрофилни детайли конусни, верижни зъбни колела, зъбни венци, еволвентни шлици, зъбни рейки

За нас

ЕТ РАДИНА е основана през 1991 година. Нейното развитие се опира на дългогодишния опит в областта на приложната механика на доц. д-р инж. Марин Памукчиев, преподавател в Русенския Университет, а по-късно и в Технически Университет София - филиал Пловдив. Значителен брой студенти, дипломанти и докторанти са използвали производствената база за своето обучение, след което са станали част от инженерните кадри на фирмата.


През 1997 година е регистрирана фирма Радина-М ООД. В нея се осъществява цялостен производствен цикъл - дешифриране параметрите на детайлите, механична и термична обработка и довършителни операции. Изпълняват се както единични бройки, така и серии от детайли. Ремонтните дейности включват дефектоване на механични възли, изработка на резервни части и монтаж. Контролът на техническите параметри се осъществява с помощта на наличните тестови уреди. Предлаганите консултантски услуги могат да се извършват в производствената база на фирмата или на място във всички райони на страната.
През 2008 година Радина-М ООД въведе система за управление на качеството в съответствие със стандарт EN ISO 9001:2000. Освен на българския пазар фирмата изнася своята продукция в страни от Европейския съюз и в съседни държави извън съюза.
От 2009 година е официален представител на завод Модул АД - гр. Бяла и предлага в търговската си база червячни и цилиндрични редуктори.
От 1997 г. Радина-М ООД развива рекламна дейност и извършва обширна гама от услуги, свързани с външна реклама, дизайн и изработка на табели, рекламни пана и билбордове.


Фирмата има постоянно участие в проектирането и дизайна на панаирни изложби и изработка на фасадни решения.


Производствени мощности:
Производствената база на фирма Радина-М ООД е разположена на собствен терен и разпределена на механичен, зъбообработващ и монтажен участък, които включват:


- универсални фрезови и стругови машини - ФУ 321, FSS 315, струг С11 МВ, струг С13 МВ, инструментална фреза;
- вертикално пробивни фрезови машини с ЦПУ - РВ001;
- зъбофрезови и зъбодълбачни машини - 5K324А, 5K328, ОНА12А, 5А140, 5А250, 53А80, 53А50, 525, 5В150, 53А30, Dowding, шлиценарезна машина HECКERT;
- специализирани машини - щос HOV63, зъбошевинговална машина 5702, протегляща машина 7А623;
- плоскошлифовъчни, кръглошлифовъчни, зъбошлифовъчни и инструментално заточни машини – центрови и безцентрови шлайф, резбови шлайф, зъбошлайф 5А841, вътрешно-шлифовална машина SOI-10;
- измервателни и тестови машини - контролно-обкатна машина, еволвентомер Klingelnber PFS 600.

 
Открийте ни в Google+